sevgili köylülerim

2 Yazılar

1  Ismail Nedim Cuhadar schrieb Cuma, Tarih 18 Nisan 2008 Konuya git: sevgili köylülerim - Alıntı
nasilsiniz?iyimisiniz?umarim hepiniz iyisinizdir.biraz asker mektubu gibi oldu kusura bakmayin.buradaki yazilari herzaman takip ediyorum,gercekten güzel seyler yaziyorsunuz.hepinizin yüreyine,kalemine saglik cok güzel seyler duyuyorum buda beni cok memnun ve bahtiyar ediyor.bazen sitemler,bazen,övgüler oluyor asil beni sevindirende budur zaten herkes istedigi gibi,düsüncelerini söylüyor kimsede kimseye senin düsüncen yalnisti deyip kestirip atmiyor demokrasi bu olsa gerek.ama bazi arkadaslara basta kendim olmak üzre sitem ediyorum forma herkes girip birseyler yazsa cok kisada olsa iyi olur diye düsünüyorum.böylelikle herkes istek ve düsüncelerini söylemis olur.en sonunda durum degerlendirmesi yapabiliriz.katilmayan arkadaslarimizinda biraz daha duyarli olup düsünce ve fikirlerini anlatmalarini rica ediyorum.sevgilerimle,hoscakalin.yazi yazan herkesin yüreyine saglik.

## Nedim abi burda senin icin yeni Konu actim, herkes yeni bir Konu acabilir, bu Konu hakkinda herkeyde üzerine basark yorumlarini yapbilir, selamlar
2  münire cuhadar schrieb Pazar, Tarih 28 Aralık 2008 Konuya git: sevgili köylülerim - Alıntı

bir iki kisiden baska kimseyi tanimiyorum öyle saniyorumki bende sizlerin köylüsüyüm dogal 26 sene köylen iliskim yok ben bi cogunuzun annesi yasindayim sevindim koy sitenizden taniyip tanimadigim insanlarin haberini almak orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür misali sitede ilginc buldugum yorumlar sadece erkekler yapiyor yas önemli degil duydugum kadariyla bizim köyde erketen cok kadin yasiyor hey erkekler yoksa kadinlarimiza baskimi yapiliyor ey köyümüzün kadinlari iyi yasamayi sonraya birakmayin yolda bir irmaga rastlayip akip gecmesini beklerseniz oldugunuz yerde kalirsiniz su sizden cok hizli hayatiniz gibi hani diyorumki sizlerde fikirlerinizi yazsaniz hic fena olmaz.selamlar

Cevap verForum Anasayfa