Cevap yaz - Burada Konubaşlığına cevap yazabilirsiniz. Cevap yazmak için kayıt gerekmemektedir !

Kendi İsminizi veya bir Nicknamenizi kullanmanız gerekmektedir.

Konu: PARAPSIKOLOJI..???

Burada yazınız için yeteri kadar yeriniz mevcut. Lütfen Forumkurallarını gözününde bulundurun.

Lütfen güvenlik Sorusuna bir cavap yazınç (Önizleme de gerekli değil).

En son yazılan Konulara genel bakış 2 Yazı
Hüseyin Boz TR yazmış Çarşamba, Tarih 14 Nisan 2010

ucuz popilizm mi? ha ha ha ilahi komedya.... nabalım paramız yok kahretsin pahalısına ensemiz kıldan ince...

medyum memiş e inanıyor musun? sorusuyla intikam almak isteyişin tuhaf... bu konu üzerinde bilimsel araştırmalar yapmaya karar verdim.... evet kendimi bu konuya vakfediyorum....
araştırma konumuz: "medyum memişe inanmak yada inanmamak"
şöyleki bu derinlik gerektiren konunun yumuşatılmak veya dalga mahiyetine indirgenmek istenmesinde ki eylemi protesto ediyorum.... "protestoşşş" laştırmadan!
öyyytttttttt....
güzelim mehmet i memişleştiren parapsikoloji ye hayır....
Ercan Cuhadar yazmış Pazar, Tarih 28 Mart 2010
Eskiden yani 70 li yillarda,biz marksist solcular,ayagimizda asker botu,sirtimizda haki renkte parkalar tasirdik.Sac sakal karmakarisik,bakimsiz,fazla yememekten veya polisten kacmaktan avurtlarimiz cökük ve hep ciddi bir suratimiz vardi.Propagandaya gittigimiz yerlerde yaslilar bizleri tepeden tirnaga süzerler:-yahu gencler..!!sizlerin kendinize faydasi yok,baksaniza halinize,yarin bu devleti nasil yöneteceksiniz,derler ve bizi ciddiye almaz,dudak bükerlerdi.Baska bir sefere kilikkiyafeti düzeltir,tras olur öyle giderdik,yine bizi bastan ayaga süzerler:yahu...!!!siz daha burjuvasiniz,yarin basa gectiginizde siz daha fazla cebinizi doldurursunuz,derlerdi.Ama bu insanlar köylerine gelen cahil,ückagitci,basa geldiklerinde sadece ceplerini dolduran ve her secimden sonra kendilerininde küfür ettigi,milletvekili adaylarinnin etrafinda bir halka olusturarak,agizlari bir karis acik,hayran,hayran dinlerlerdi.Sadece zor bir durumda kalinca solculara kosar,yardim isterlerdi.Iste dün solcularin kaderi buydu türkiyede bugün de ayni.Vergi vermemeyi,suyu,elektirigi kacak kullanmayi,devlet arazilerini isgal ederek yahu..!basimin üstünde bir dam olsun deyip,daha sonra birkac kat cikan,ormanlari,kiyilari yagmalayan ve bunlari büyük bir marifet sayan,oyunu birkac torbacik makarnaya,kömüre satan bu ückagitci,madrabaz,hosgörüsüz,kaba,haciyatmaz,din afyonuyla uyusturulmus,vatandas olup hesap sorma bilincine varmamis bu kara(!)yiginlardan sola sempati duymasini,bekleyebilirmisiniz?Veyahut sol`un böyle yiginlara ihtiyaci varmidir?Üc yil önce bizim Hüseyin(yegen hüseyin veya kuru hüseyin)bana erzincandan bir el arabasi getir dedi.El arabasini bugda meydaninda aldim,sürerek minübüslerin duragina getiriyordum.Ellerinde cantalar olan iki adam yolumu kesti:Beyefendi...bu el arabasini yeni mi aldiniz?dediler.Evet....dedim.Fisini gösterebilirmisiniz..dediler, kem küm etmeye basladim.Ozaman nereden aldiniz...orayi gösterin dediler...yine kem küm etmeye basladim.Bana: bakin beyefendi..!!Siz fisinizi almassaniz,devlet vergi toplayamaz ve vergisini toplayamassa size sosyal hizmetlerini getiremez diyerek bir güzel firca atti ve birdaha ki sefere cezayi size yazariz....dediler.Utancimdan yerin dibine gectim.Anadolunun bütün yer gök,güzellik ve sarap tanrilarina ana avrat düz gittim.Lafi nereye getirecektim? hah...!!solcu vergisini vermez tesadüf yakalanir,firca yer.Vergisini verir bu sefer Hüseyin Boz`dan firca yer.Yani bu Türkiye denen ülkede Marksist sol ne yapsa yaranamaz.Ama kafamiza bir takke uydursak,birer cüppe giysek,kirrik bir sakal biraksak,iki elham bir kulvallah`i ezberlesek eh...agzimizda bayagi Demogoji(!)yapiyor,bizi bu millet omuzlarinda tasirdi vede paralar icinde yüzerdik.Nitekim öyle degil mi bugünkü türkiyenin hali?Hüseyin Boz ben elestirilere acigim diyor ama,her olumlu veya olumsuz elestiride hemen gardini alip,saldiriya geciyor,ucuz popülizm ve demogoji yapiyor ve bu solcu ercan abiyi nasil incitebilirim diyerek kapitalizmin depertmanina(!)vergisini ödemeye giden tuzu kuru(!) solcu diyerek birkac sacma sapan laf daha siraliyor.Hüseyincigim...hergün saat sabahin 4.30 unda kalkip ise gidiyorum.On saatim is ve ev arasinda geciyor.Senede bir ay izinimiz var onu da gelip köyde yakinlarimizla,köylülerimizle birlikte geciriyoruz bu lüksü de(!) bize fazla görme.Simdi gelelim senin soruna ve pesine ben sana sorayim.Senin nereden aklina geldi bu parapsikoloji?neden parapsikolojiyle ilgileniyorsun?Medyum Memise inaniyormusun?Ruh cagirma seanslarina inaniyormusun?Türbelerin ,yatirlarin kerametine inaniyormusun?Fala inaniyormusun?Nazara inaniyormusun?Ölümden sonra gercekten bir yasamin olduguna inaniyormusun?parapisikolojinin tutarli bir teori üretebildigine inaniyormusun?Siradisi olaylari,onlarin nasil ortaya ciktigini,neden ve nasil ortaya ciktiklarina dair elinde ispatlanmis ve denenmis bir bilgi varmi?Siradisi olaylarin,ruhsal yeteneklerin denenebilir sürekliligi varmidir?Parapsikoloji arastirmacilarinin cogunun akademik bir egitim almamis olmalarini nasil yorumluyorsun?iste bu da benim intikamim senden.Simdi sen bu sorularima cevaplar ver.Ben sana parapsikolojiyi kisaca acikladim ve sorularimi sordum.Sende bana sordugunda zaten cevabini vermistin...Ercan kacar...ha,ha,ha,ha,ha(bu gülme bana ait degil.Ruhlar aleminden geliyor)