Adı Soyadı: ✲ Kendi İsminizi veya bir Nicknamenizi kullanmanız gerekmektedir.
Konu: sevgili köylülerim
Yazı: ✲ [quote=münire cuhadar] bir iki kisiden baska kimseyi tanimiyorum öyle saniyorumki bende sizlerin köylüsüyüm dogal 26 sene köylen iliskim yok ben bi cogunuzun annesi yasindayim sevindim koy sitenizden taniyip tanimadigim insanlarin haberini almak orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür misali sitede ilginc buldugum yorumlar sadece erkekler yapiyor yas önemli degil duydugum kadariyla bizim köyde erketen cok kadin yasiyor hey erkekler yoksa kadinlarimiza baskimi yapiliyor ey köyümüzün kadinlari iyi yasamayi sonraya birakmayin yolda bir irmaga rastlayip akip gecmesini beklerseniz oldugunuz yerde kalirsiniz su sizden cok hizli hayatiniz gibi hani diyorumki sizlerde fikirlerinizi yazsaniz hic fena olmaz.selamlar[/quote] Burada yazınız için yeteri kadar yeriniz mevcut. Lütfen Forumkurallarını gözününde bulundurun.
Yeni cevap ve Yazıda beni Maille haberdar et. E-Mail: E-Mail-Adresi Habervermeden sonra otomatik olarak silinecektirç
Güvenlikhesabı: 6 + 4 = ✲ Lütfen güvenlik Sorusuna bir cavap yazınç (Önizleme de gerekli değil).