Adı Soyadı: ✲ Kendi İsminizi veya bir Nicknamenizi kullanmanız gerekmektedir.
Konu: sevgili köylülerim
Yazı: ✲ [quote=Ismail Nedim Cuhadar]nasilsiniz?iyimisiniz?umarim hepiniz iyisinizdir.biraz asker mektubu gibi oldu kusura bakmayin.buradaki yazilari herzaman takip ediyorum,gercekten güzel seyler yaziyorsunuz.hepinizin yüreyine,kalemine saglik cok güzel seyler duyuyorum buda beni cok memnun ve bahtiyar ediyor.bazen sitemler,bazen,övgüler oluyor asil beni sevindirende budur zaten herkes istedigi gibi,düsüncelerini söylüyor kimsede kimseye senin düsüncen yalnisti deyip kestirip atmiyor demokrasi bu olsa gerek.ama bazi arkadaslara basta kendim olmak üzre sitem ediyorum forma herkes girip birseyler yazsa cok kisada olsa iyi olur diye düsünüyorum.böylelikle herkes istek ve düsüncelerini söylemis olur.en sonunda durum degerlendirmesi yapabiliriz.katilmayan arkadaslarimizinda biraz daha duyarli olup düsünce ve fikirlerini anlatmalarini rica ediyorum.sevgilerimle,hoscakalin.yazi yazan herkesin yüreyine saglik. ## Nedim abi burda senin icin yeni Konu actim, herkes yeni bir Konu acabilir, bu Konu hakkinda herkeyde üzerine basark yorumlarini yapbilir, selamlar[/quote] Burada yazınız için yeteri kadar yeriniz mevcut. Lütfen Forumkurallarını gözününde bulundurun.
Yeni cevap ve Yazıda beni Maille haberdar et. E-Mail: E-Mail-Adresi Habervermeden sonra otomatik olarak silinecektirç
Güvenlikhesabı: 4 + 2 = ✲ Lütfen güvenlik Sorusuna bir cavap yazınç (Önizleme de gerekli değil).