Adı Soyadı: ✲ Kendi İsminizi veya bir Nicknamenizi kullanmanız gerekmektedir.
Konu: Dernek, Yardim
Yazı: ✲ [quote=Haydar Basarmak]Degerli Derebag köyünün güzel insanlari ,sizlere kucak dolusu selamlar ,sevgiler gönderiyorum..Dostlar biliyorsunuz basariya gitmenin yollari Egitimden gecer, bu egitim icin bazi sartlarin olusmasi gerekmektedir ,bunlar maddi ve manevi olanaklardir bu olanaklara bizim de katkilarimiz olmalidir ki bizim gencligimiz egitim görerek bu toplumda hak ettikleri yerlere gelebilsinler. Ben cok yakin bir zamanda köyden geldim, orada görmüs oldugum ve gördügüm olayla ilgili sizin de düsüncelerinizi almak istiyorum... Olay söyle... köyümüzde 5 lise Ögrencisi Caglayan a okul a gitmekteler bunlarin toplam tasima ücretleri aylik 30 ile 40 YTL tutmakta biz yardim sever Tilekliler bu olaya el atarak en azindan bu ulasim sorununu cözelim diyorum. Bir bagis kampanyasi olusturalim bu bagisla köylülerimize bir destek te biz sunalim ,sizler ne düsünüyorsunuz ? bu konuda fikirlerinizi lütfen bu sayfaya yazin ortak düsüncelerimiz ile bir seyin ucundandan da biz tutalim ... Birlikten güc dogar ..Selamlar ,Sevgiler[/quote] Burada yazınız için yeteri kadar yeriniz mevcut. Lütfen Forumkurallarını gözününde bulundurun.
Yeni cevap ve Yazıda beni Maille haberdar et. E-Mail: E-Mail-Adresi Habervermeden sonra otomatik olarak silinecektirç
Güvenlikhesabı: 3 + 2 = ✲ Lütfen güvenlik Sorusuna bir cavap yazınç (Önizleme de gerekli değil).