Adı Soyadı: ✲ Kendi İsminizi veya bir Nicknamenizi kullanmanız gerekmektedir.
Konu: Dernek, Yardim
Yazı: ✲ [quote=Bülent Ölmez] Arkadaşlar iş yoğunluğum dolayısıyla uzun süredir siteye giriş yapamıyorum.bu yüzdendirki bu forumdan yeni haberim oldu.hakikaten böyle oluşumlar emek ister.emek saygı ve saygınlık ister.Dernek için hep aynı kişiler sitemde ve sitemlerinde haklılar.Bu forum sayfası oluştuktan sonra Behçet kardeşimden ricam kayıt sayfası oluşturmasıı bu kayıt sayfası üzerinden dernek üyeleri oluşturulabilinir.ve yeterli kayıt bulunduktan sonra artık iş oluşum aşamasına getirilir.Dernegin ayakta kalabilmesi oluşumunu tamamlayıp hizmet vermesi bunlar hep üyelerle olur.bu yüzden üye olan kişilerin gerçekçi olması ve bu yola baş koyması gerekli.buradan bir konu aktarayım.Göbürgeliler bir dernek kurdular,çok güzel bir işletme açtılar ama...6 ay sonra herkes ayrı düştü ve dernek şu an bitme aşamasında biz bunun önüne geçmemiz için kardeşimiz bir oluşum hazırladı bizde buraya fikirlerimizi yazalım.Unutmayınki hiçbir fikir boş degildir.an gelir o fikir üzerinden nice işler yürütülür.[/quote] Burada yazınız için yeteri kadar yeriniz mevcut. Lütfen Forumkurallarını gözününde bulundurun.
Yeni cevap ve Yazıda beni Maille haberdar et. E-Mail: E-Mail-Adresi Habervermeden sonra otomatik olarak silinecektirç
Güvenlikhesabı: 9 + 2 = ✲ Lütfen güvenlik Sorusuna bir cavap yazınç (Önizleme de gerekli değil).