Adı Soyadı: ✲ Kendi İsminizi veya bir Nicknamenizi kullanmanız gerekmektedir.
Konu: Dernek, Yardim
Yazı: ✲ [quote=Haydar Basarmak]Carsamba, 11. Mart 2009 - 13:21:36 DEGERLI KÖYLÜLERIM.. Bu Forumda birseyler yapma adina yazisan ve bu Formu okuyan dostlara Selamlar... Ilgisizlik bizde adeta bir Hastalik haline geldi ve hatta bu ilgisizlikten de cikip adeta dermani bulunmayan bir yeni Hastalik halini aldi. Sevgili Dostlar düsüncelerini kendine saklayan bir kisi, kendinden baska hic bir kimseye faydali olmaz gelin bu Forum a Köyümüz ve Dostlarimiz icin düsündüklerinizi yazin, iciniz de saklamayin? Bilgisayarinizmi bozuldu? iletisim hatlarinda bir arizami var..? yoksa Magazin yasamina özentilerinizmi artti? Telvizyonlarda pembe Diziler ,Izdivaclar Yemek tariflerini izlerken vaktinizmi azaldi? anlayamadim bir türlü. Birlikte Köyümüz ve Dostlarimiz icin birseyler yapalim dedik bunu duyan bu sayfamiza sikca yazan dostlarimizin Bilgisayar klavyeleri birden grev e basladi. BIZIM BEKLENTILERIMIZ COKMU YÜKSEK ? KÖR, SAGIR, DILSIZ BIR TOPLUM OLMAYALIM[/quote] Burada yazınız için yeteri kadar yeriniz mevcut. Lütfen Forumkurallarını gözününde bulundurun.
Yeni cevap ve Yazıda beni Maille haberdar et. E-Mail: E-Mail-Adresi Habervermeden sonra otomatik olarak silinecektirç
Güvenlikhesabı: 7 + 4 = ✲ Lütfen güvenlik Sorusuna bir cavap yazınç (Önizleme de gerekli değil).